Parketta sportpadló rendszer

A kosárlabda pályáknál sokszor gondot okoz a megfelelő parketta-sportpadló rendszer kiválasztása. Hosszú évek tapasztalatával kínáljuk az egyik legjobb és legtartósabb megoldást.
A “lengőparketta” kifejezést már sokan hallották, de hogy pontosan mit jelent, azzal nem mindenki van tisztában. A parketta alá egy párnafarendszer kerül, amely 106 mm magas és rendkívüli rugalmasságot biztosít. A párnafarendszer telepítésének egyik előnye, hogy a műanyag vagy gumi borítású régi talajt nem kell felbontani, hanem rátelepíthető, így komoly költséget is meg lehet takarítani.
A párnafarendszer speciális elrendezésben, 5 rétegből áll. A sportpadló minden pontján ugyanolyan keménységgel bír, ami előnyösebb a különböző méretű, előregyártott elemekből összerakott egyéb rendszereknél.
A parketta halszálka mintában kerül a párnafa-rendszerre, amely így a  legoptimálisabban osztja el a parketta tágulását. Ez azoknál a sportpadló-rendszereknél, ahol előregyártott elemekből készül a sportpálya, sokszor komoly minőségi problémát jelent 1-2 éven belül.
A párnafarendszer alá fóliaszigetelés kerül, hogy megvédjük a nedvességtől, párától.
A lakkozás minden esetben a BONA sportlakk rendszerével kerül a parkettára, amelyre a speciális festéket a lakk rétegek közé tudjuk felvinni, így mindenfajta pályaterület színezést (kezdőkör, büntető terület stb.), logók festését és természetesen a sportpályák vonalazását is úgy tudjuk megoldani, hogy a záró lakkréteg alá kerüljenek.
Mielőtt döntene egy sportpadló rendszer mellett, szánjon rá időt és nézze meg személyesen is referenciáinkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük